Mässor och event

Många bra insikter tack vare kursen "Så förhandlar du med tyskar"

Foto: Wilhelm och Linus / baraBild.se
Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar workshops och seminarier på aktuella och relevanta ämnen. Främst besöks utbildningarna av anställda till kammarens nästan 1 200 medlemsföretag men även de som inte är medlemmar är välkomna.

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar workshops och seminarier på aktuella och relevanta ämnen. Främst besöks utbildningarna av anställda till kammarens nästan 1 200 medlemsföretag men även de som inte är medlemmar är välkomna. 

Anna-Lena Beckman, vd på tyskägda Kemi-Intressen AB, distributör av specialkemikalier till nordiska tillverkare, var en av deltagarna på halvdags-workshopen ”Så förhandlar du med tyskar”. Kursen hölls av handelskammarens chefjurist Eva Häußling och Ninni Löwgren, avdelningschef för Market Entry & Business Development.

Hamburg Messe

Från och med 2013 representerar Tysk-Svenska Handelskammaren även mässan Hamburg Messe und Congress. Vi hjälper både utställare och besökare med förberedelser.

Hamburg Messe und Congress är en av Tysklands största mässcentrum som arrangerar 40 årliga mässor och runt 280 kongresser. Mässan i den nordtyska metropolen har en unik profil med områden som marinindustri, gastronomi, fritid och outdoor, förnybar energi samt hantverks- och konsumentmässor.

Tysk-Svenska Handelskammaren ser till att du i Sverige får hjälp med att förbereda ditt deltagande på någon av mässorna i Hamburg - vare sig det gäller som utställare eller besökare.

Alrun Griepenkerl

Tel.: 
+46-8-665 18 75
E-post: 
alrun [dot] griepenkerl [at] handelskammer [dot] se

Konferera i Malmö

Konferenslokaler i Malmö

Våra kontorslokaler i 1600-talshuset på Humlegatan 1 mitt i Malmö erbjuder en trevlig atmosfär. Konferensrummet lämpar sig för möten, föredrag och mindre seminarier för upp till åtta deltagare. Även större event kan arrangeras i samarbete med våra grannar, Radisson Blu Hotel och St.Gertrud Konferens. Hos oss i Öresundsområdet finns alla möjligheter!

Konferera hos oss

Nu kan du boka Tysk-Svenska Handelskammarens moderna lokaler i såväl Stockholm som Malmö för dina möten och evenemang.

Våra konferensrum är olika stora och har olika utrustning så att ni kan välja det som passar er bäst: styrelse- eller ledningsgruppsmöten, filmvisningar eller minimässor.

Det går att boka evenemang med 2 till120 personer.

Hör av er för en personlig visning så hjälper vi er gärna att skapa de bästa förutsättningarna för ert event.

Messe Berlin

Välkommen till en internationell mässa i huvudstaden!

Med sitt internationella mässprogram med över ett 90-tal egna gästarrangemang samt utlandsmässor räknas Messe Berlin bland de tio omsättningsstarkaste mässbolagen i världen.

Messe München

Välkommen till ett av världens modernaste mässområden!

Messe München är en välkänd mötesplats för många branscher.

Över 30 000 utställare från över 100 länder och mer än två miljoner besökare från över 200 länder deltar årligen på mässorna i München. Utöver det arrangerar Messe München fackmässor i Asien, Ryssland, Mellanöstern och Sydamerika. Med 6 dotterbolag i utlandet, 66 utlandsrepresentanter förfogar Messe München över ett världsomspännande nätverk.

Messe Düsseldorf

Välkommen till Mässplats Düsseldorf!

Messe Düsseldorf tillhör en av de mest internationella mässplatserna i världen.

20 av Messe Düsseldorfs mässor inom områdena maskin, anläggning och utrustning, handel, hantverk och tjänster, medicinteknik och hälsa, mode och lifestyle liksom fritid är de världsledande och största i sitt slag inom respektive bransch.

Koncernens internationella nätverk av 66 utlandsrepresentanter, vilka täcker 127 länder, ser till att du på plats i ditt land får den hjälp du behöver för att förbereda ditt deltagande på någon av mässorna, vare sig det gäller som utställare eller besökare.

Michèle Faber

Tel.: 
+46-8-665 18 22
E-post: 
michele [dot] faber [at] handelskammer [dot] se

Mässa München

Messe München är en välkänd mötesplats för många branscher. På en av världens modernaste och attraktivaste mässområden arrangeras ett 40-tal mässor varav många räknas som världsledande.

Förutom internationella mässor med tonvikt på hightech, realkapital, konsumtionsvaror och hantverk äger här årligen rum runt 280 regionala gästarrangemang och ett 120-tal kongresser. Över 30 000 utställare från 100 länder och mer än 2 miljoner besökare från 200 länder deltar årligen på mässorna i München. Genom 5 dotterbolag i utlandet och 66 utlandsrepresentanter som täcker 89 länder, förfogar MMI över ett världsomspännande nätverk. Många av de stora mässkoncepten exporteras till andra kontinenter och marknader som till exempel Kina, Indien och Mexico.

Prenumerera på innehåll