Mässor och event

Cecilia Ahlin

Tel.: 
+46-8-665 18 31
E-post: 
cecilia [dot] ahlin [at] handelskammer [dot] se

Spielwarenmesse

Upplev Spirit of Play på leksaksmässan i Nürnberg!

Spielwarenmesse i Nürnberg är världens största internationella fackmässa för leksaker och spel. Över 2700 utställare från 60 länder presenterar sina nyheter på den årliga mässan som pågår under sex dagar i slutet av januari. Mässan besöks årligen av över 70 000 besökare från 120 länder. Mässan arrangeras av Spielwarenmesse eG, en marknadsförings- och fackmässleverantör med säte i Nürnberg, Tyskland. Med tre dotterbolag i utlandet, representanter i över 90 länder är Spielwarenmesse den största leksaksmässan i världen.

Många bra insikter tack vare kursen "Så förhandlar du med tyskar"

Foto: Wilhelm och Linus / baraBild.se
Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar workshops och seminarier på aktuella och relevanta ämnen. Främst besöks utbildningarna av anställda till kammarens nästan 1 200 medlemsföretag men även de som inte är medlemmar är välkomna.

Tysk-Svenska Handelskammaren arrangerar workshops och seminarier på aktuella och relevanta ämnen. Främst besöks utbildningarna av anställda till kammarens nästan 1 200 medlemsföretag men även de som inte är medlemmar är välkomna. 

Hamburg Messe

Sedan 2013 representerar Tysk-Svenska Handelskammaren även mässan Hamburg Messe und Congress. Vi hjälper både utställare och besökare med förberedelser.

Hamburg Messe und Congress är en av Tysklands största mässcentrum som arrangerar 40 årliga mässor och runt 280 kongresser. Mässan i den nordtyska metropolen har en unik profil med områden som marinindustri, gastronomi, fritid och outdoor, förnybar energi samt hantverks- och konsumentmässor.

Tysk-Svenska Handelskammaren ser till att du i Sverige får hjälp med att förbereda ditt deltagande på någon av mässorna i Hamburg - vare sig det gäller som utställare eller besökare.

Alrun Griepenkerl

Tel.: 
+46-8-665 18 75
E-post: 
alrun [dot] griepenkerl [at] handelskammer [dot] se

Konferera i Malmö

Konferenslokaler i Malmö

På Humlegatan 1, i ett av Malmös vackraste korsvirkeshus med anor från 1600-talet, erbjuder vi en trevlig miljö att konferera i. Konferensrummet lämpar sig för möten, föredrag och mindre seminarier för upp till åtta deltagare. Även större event kan arrangeras i samarbete med våra grannar, Radisson Blu Hotel och St.Gertrud Konferens. Hos oss i Öresundsområdet finns alla möjligheter!

Konferera hos oss

Välkommen att boka Tysk-Svenska Handelskammarens fräscha lokaler i såväl Stockholm som Malmö för dina möten och evenemang.

Vi har konferensrum som passar den lilla gruppen, styrelse- eller ledningsgruppsmötet, minimässor, konferenser eller kvällsmingel. Det går att boka evenemang med 2 till150 personer.

Hör av er för en personlig visning så hjälper vi er gärna att skapa de bästa förutsättningarna för ert event.

Messe Berlin

Välkommen till en internationell mässa i huvudstaden!

Med sitt internationella mässprogram med över ett 90-tal egna gästarrangemang samt utlandsmässor räknas Messe Berlin bland de tio omsättningsstarkaste mässbolagen i världen.

Messe München

Välkommen till ett av världens modernaste mässområden!

Messe München är en välkänd mötesplats för många branscher.

Över 30 000 utställare från över 100 länder och mer än två miljoner besökare från över 200 länder deltar årligen på mässorna i München. Utöver det arrangerar Messe München fackmässor i Asien, Ryssland, Mellanöstern och Sydamerika. Med 6 dotterbolag i utlandet, 66 utlandsrepresentanter förfogar Messe München över ett världsomspännande nätverk.

Besök Messe Münchens hemsida


Kommande mässor

 

Messe Düsseldorf

Välkommen till Mässplats Düsseldorf!

Messe Düsseldorf tillhör en av de mest internationella mässplatserna i världen.

20 av Messe Düsseldorfs mässor inom områdena maskin, anläggning och utrustning, handel, hantverk och tjänster, medicinteknik och hälsa, mode och lifestyle liksom fritid är de världsledande och största i sitt slag inom respektive bransch.

Koncernens internationella nätverk av 66 utlandsrepresentanter, vilka täcker 127 länder, ser till att du på plats i ditt land får den hjälp du behöver för att förbereda ditt deltagande på någon av mässorna, vare sig det gäller som utställare eller besökare.

Prenumerera på innehåll