Projekt

Ta vara på dina marknadschanser i Tyskland

Exporterar ni redan till Tyskland och vill förbättra er omsättning i landet? Eller vill era kunder ha en kontaktperson på plats i Tyskland och ni funderar på att öppna ett försäljningskontor?

Läs mer

Detaljhandel: swedDesignPop-upBerlin

Ta chansen och delta i en av Sveriges starkaste designsatsningar i Tyskland någonsin under sommaren 2014!

Läs mer

Energieffektivisering i industrin

Är du intresserad av tyska produkter, lösningar och tjänster för energieffektivisering i industrin? På vårt mötesforum kan du informera dig om aktuella trender inom energieffektivisering i Tyskland samt träffa tyska företag som är intresserade av att hitta svenska affärspartners.

Läs mer

Förnybar energi i byggnader: tysk kompetens inom små anläggningar

Är du intresserad av tyska produkter och lösningar inom små anläggningar för byggnader? På vårt mötesforum kan du informera dig om solceller och -fångare, geotermi, vindkraft och bioenergi och sammanhängande teknik som t.ex. regelteknik och energilagring.

Läs mer

Mötesforum med företag från delstaten Nordrhein-Westfalen

Är du intresserad av att bli agent eller återförsäljare åt ett tyskt företag från delstaten NRW? Den 25 september arrangeras en kooperationsbörs på Tysk-Svenska Handelskammaren. Tolv tyska företag från olika branscher som söker svenska samarbetspartner kommer till vår Business-Plattform.

Läs mer

Studieresa till byggemenskaper i Berlin och Hamburg

Vi arrangerar en studieresa till Hamburg och Berlin för alla som är intresserade av byggemenskaper. På resan får deltagarna chansen att besöka byggprojekt i Tyskland och att möta både experter och privatpersoner.

Läs mer

Studieresa Tyskland: Byggemenskaper

Är du intresserad av Byggemenskaper? Den 16-18 maj 2013 arrangerar Tysk-Svenska Handelskammaren en studieresa till Tyskland.

Läs mer