Stort internationellt deltagande på Innotrans 2012

Intresset är stort inför höstens InnoTrans som äger rum 18- 21 september i Berlin.

Dålig världsekonomi har inte hindrat InnoTrans från att skjuta i höjden, utan mässan lockar allt fler utställare från hela världen. Inför årets mässa erbjuds såväl förmånliga flygresor till Berlins nya internationella flygplats som förmånliga mässbiljetter.

Inför InnoTrans 2012 märker man tydligt av ett ökat intresse. Utställare från världens alla hörn bidrar till en global marknadsöverblick och stärker ytterligare mässans ledande ställning som internationell mötesplats för spårvägsindustrin. Fokus på årets mässa ligger på järnvägsteknik, infrastruktur, kollektivtrafik och tunnelkonstruktion. I år är det en markant ökning av samlingsmontrarna med hela 37 montrar från 22 länder. I samlingsmontrarna presenteras lokala och regionala företag från respektive land, vilket underlättar för småföretag att delta. Ungern och USA är några som kommit till med egna samlingsmontrar och Japan står självt för en hel hall. InnoTrans-mässområdet är fullbokat och det omfattande utbudet är attraktivt för såväl småföretagare som stora koncerner.

Erbjudande från Lufthansa och förmånliga Mässbiljetter
I och med den nyaa flygplatsen Berlin Brandenburg, som är den nya stora internationella flygplatsen i Berlin med bättre serviceutbud och bättre flygförbindelser mellan Sverige-Berlin, erbjuder nu Lufthansa förmånliga flygpriser för InnoTrans-resenärer. Erbjudandet gäller under perioden 11 – 28 september för alla resenärer till Berlin (utställare, besökare, partner etc.). För att boka, använd nedanstående länk och koden DEZIPP.

www.lufthansa.com/event-booking_en

Messe Berlin i samarbete med Tysk-Svenska Handelskammaren erbjuder extra förmånliga inträdesbiljetter. Kunder och besökare kan boka biljetterna via kreditlänken nedan och betalar då endast 11 euro för ett dagskort (kassa 38 euro) och 17 euro för ett periodkort (kassa 50 euro).

För mer information kontakta Messe Berlins representant i Sverige:
Alrun Griepenkerl, Tysk-Svenska handelskammaren
Tel +46 8 665 18 75 I Mobil +46 701014074 I Fax +46 8 665 18 04