Volkswagen Financial Services söker Handläggare till Fleet Operation

Är du intresserad av bil- och finansbranschen? Gillar du att arbeta med administration? Vi söker just nu en handläggare till vår avdelning som ansvarar för administrativa arbetsuppgifter för företagets Fleetkunder. Våra Fleetkunder är större företag med en vagnpark på fler än 10 bilar och som har sin finansiering hos oss alternativt även sin administration.

Som anställd erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, årlig prestationsbonus, möjlighet till personalbil och ett generöst friskvårdsbidrag samt restaurang och gym i våra företagslokaler.


Arbetsuppgifter

Som handläggare på Fleet Operation får du möjlighet till utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Inom avdelningen har vi daglig kontakt med såväl interna som externa parter gällande bilfinansierings- och biladministrationsrelaterade frågor. Här hanteras även aktivering av nya avtal, fakturering, hantering av förfallna fodringar, varukodning av leverantörsfakturor, filkörningar samt utredningar.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och  3-5 års arbetslivserfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat med bilfinansiering eller biladministration. Annan närstående kompetens är också meriterandet. Du ska även ha goda datakunskaper i MS Office samt god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Som person ska du vara serviceinriktad och hjälpsam. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och kan arbeta förebyggande och lösningsorienterat. Vidare är det viktigt att du kan prioritera och arbeta med flera olika arbetsuppgifter under ett tidvis högt tempo.

Ansökan

Tjänsten är en  tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Södertälje, endast 30 minuter från Stockholm.

Välkommen att skicka in din skriftliga ansökan med CV och personligt brev senast 20 juni 2018 till hr@vwfs.se. Märk ämnesraden med Handläggare Fleet Operation”

Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef Manne von Platen,

08-553 866 93 alternativt manne.vonplaten@vwfs.se  Facklig representant för Unionen är Marie Larsson, 08-553 869 20. Besök gärna vår hemsida för mer information.

Volkswagen Financial Services har en stark position på den svenska marknaden med en utlåning på 35 miljarder. Vår kontraktsportfölj består av 214 000 ­ finansavtal, 159 000 serviceavtal och över 193 000 försäkringsavtal. Både vår portfölj och personalstyrka på 180 anställda växer för varje år. Under det gemensamma varumärket Volkswagen Financial Services erbjud serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, org nr 556944-2253, försäkring genom IF Skadeförsäkring AB (publ), org. nr 516401-8102 och bilfinansiering genom Volkswagen Finans Sverige AB (publ) org nr 556258-8904, helägt dotterbolag inom Volkswagen Group. Globalt hanterar Volkswagen Financial Services cirka 19,7 miljoner kontrakt, har över 15 770 medarbetare och 186,9 miljarder euro i totala tillgångar.