Visual Act söker utvecklare

Visual Act söker nu en junior eller senior utvecklare att förstärka sitt mjukvaruteam med. Produkten vi utvecklar är uppdelad i flera delar skrivna i C++, Java och .NET. Vi ser därför gärna att du har kunskaper inom någon eller gärna några av de språken.

Krav:

  • Vana av utveckling under Linux
  • God kunskap i C++, Java VB och/eller C#
  • Engelska i tal och skrift
  • Möjlighet att resa i arbetet

Bonuskunskaper:
Ifall du har någon av nedanstående kunskaper är det ett plus:

  • Erfarenhet av utveckling i OpenGL eller DirectX.
  • Erfarenhet av databaser och/eller SQL
  • Erfarenhet av automation eller Motion control
  • Grundläggande matematiska kunskaper inom linjär algebra och/eller analys.
  • Erfarenhet av teknologi inom scenkonst /performing arts

Visual Act erbjuder:
Visual Act är ett företag där ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med projekt runt om i världen.  Är du nyfiken och tycker om att utmana dina gränser kommer du inte känna dig ensam. Vi är ett sammansvetsat gäng som har jobbat länge tillsammans och har fortfarande aldrig tråkigt på jobbet!

Ansökan:
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Tjänsten söker Du genom att klicka här, observera att vi ej hanterar ansökningar vi email.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Tove Meyer på Monster Scandinavia AB

070-342 03 26 alt. tove.meyer@monster.se

Om Visual Act:
En mäktig teaterupplevelse eller en spektakulär TV-show kan för de flesta vara en fantastisk upplevelse. Men få inser vidden av det arbete som sker bakom kulisserna.

Vi älskar att jobba med det som inte syns, att skapa illusionen av det omöjliga, att skapa magi. Oavsett om det är radiostyrda vagnar som kan flytta enorma scenerkonstruktioner, 3D-flyg system som flyger kameror och stuntmän i hissnade hastigheter, eller enorma mekaniska skulpturer på en OS-invigning, så är det i gränslandet mellan teknik och scenografi vi älskar att vara. Det andra kan tycka känns omöjligt, tycker vi är spännande.

Företaget har över 25 års erfarenhet av att arbeta med scenteknik och arbetar idag världsomspännande, med allt ifrån musikaler och teateruppsättningar till utställningar, evenemang och studiouppbyggnader för tv. Vår styrka är att förvalta våra kunders kreativa idéer och att ta visionen från enkel skiss på en servett till ett fulländat slutresultat på premiärdagen. Att skapa specialanpassade lösningar på korta ledtider är vår vardag.

Läs mer om oss på www.visualact.se