Tysktalande kundtjänstmedarbetare till inredningsföretag

Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som talar flytande tyska och söker nya utmaningar?

Om företaget

Företaget är ett inredningsföretag som levererar produkter till 33 länder över hela världen, med fokus på Skandinavien och Tyskland. De specialiserar sig inom hemtextil och har funnits i branschen i över 50 år. Deras värderingar är tradition, kvalitet och hållbarhet. De vill ligga i framkant vad gäller hållbar produktion, hög standard för arbetsvillkor och minsta möjliga miljöpåverkan. På kontoret idag arbetar det 17 personer, varav fem arbetar med kundtjänst. Här präglas kulturen av bra sammanhållning, omtänksamhet och hjälpsamhet.

Arbetsuppgifter

I rollen som tysktalande kundservicemedarbetare arbetar du med kundservice mot företagets tyska kunder. Du svarar på förfrågningar från kunder via mejl och telefon gällande produkter och beställningar. Vidare hanterar du även ordrar och returer, har kontakt med säljare samt logistikhantering tillsammans med lager. Du kommer att arbeta i ett kundtjänstteam, där du arbetar närmast med din kollega som också har ansvar för tyska marknaden.
Arbetstiden är 8-17 måndag-torsdag och 8–16 fredagar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Slutförd gymnasial utbildning
• Erfarenhet från orderhantering, service eller som innesäljare
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Flytande kunskaper i tal och skrift i tyska
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen är du en serviceinriktad person som på ett strukturerat sätt kan ta dig an dina arbetsuppgifter. Då du dagligen har kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och vet vad som förväntas i en kundorienterad roll. Du är därtill en person som har lätt för att anpassa sig vid förändring, ser lösningar istället för problem och har förmågan att prioritera rätt då det tidvis är mycket att göra.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Karlaplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Välkommen att ansöka om tjänsten här!