En medarbetare med ett headset

Foto: Theben AG

Theben söker teknisk innesäljare och support

Theben AG Logo

Theben AG är ett världsledande tyskt hightech-företag inom elektroteknik. Med mer än 700 medarbetare utvecklar och producerar det familjeägda företaget innovativa timrar, rörelsedetektorer samt kompletta system för fastighetsautomation. Inom de kommande åren satsar Theben stort på smart mätning och smarta nät och behöver medarbetare som delar passionen för teknologiska spetsprodukter.

Hos Theben står människan i fokus. Bara med motiverade medarbetare kan produktkvalitén uppfylla de höga förväntningarna och Theben fortsätta sin globala tillväxtkurs. Nu vill företaget förstärka sitt team i Sverige och letar efter engagerade medarbetare i Stockholmsregionen.

Vi letar efter teknisk innesäljare och support

Dina uppgifter omfattar

• rådgivning, kundvård och kundbindning för nationella och internationella kunder via telefon och mejl för produktområdena ventilation, ljus- och tidsstyrning samt KNX-komponenter
  • ta hand om samtalsstatistik, dokumentation av driftstörningar och data relations management (DRM)
  • kundorienterad problemlösning
  • dokumentation av reklamationsmanagement (1st level support)
  • processmanagement
  • fungera som IT-support för företaget

Din bakgrund

• relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom elektroteknik och/eller informatik, systemintegration
  • 1-2 års erfarenhet som elinstallatör eller inom liknande områden
  • teknisk förståelse och affinitet
  • goda kunskaper i MS Office
  • svenska på modersmålsnivå, goda kunskaper i engelska och tyska är meriterande
  • du trivs med att resa

Vem du är

• du är flexibel, pålitlig och stresstålig
  • du vill ge excellent kundservice och tänker kundorienterat
  • du är öppen, vänlig och lyhörd gentemot kunderna på telefon och i personliga möten
  • du är analytisk och har en god visuell föreställningsförmåga
  • du är kommunikativ och tänker i processteg
  • du är snabb på att ta beslut och omsätta dem i praktiken

Vi erbjuder dig

• fastanställning inom ett världsledande tekniskt företag
  • bra utvecklingsmöjligheter
  • attraktiv fast lön samt pensionsförmåner

Om detta låter spännande skicka in din ansökan med personligt brev och CV till alrun.griepenkerl@handelskammer.se redan idag.

Välkommen in i teamet!

Kontakt i Sverige