Lidl söker Produktionsledare förpackning

Lidl är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

För att våra kunder ska kunna handla smart måste även vi arbeta smart. Vi vill att våra kunder bara ska betala för det som de får med sig hem. Genom marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender utarbetar inköpsavdelningen ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud. Här skapas förutsättningar för att vi kan erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet till låga priser.

 

Din roll

Som produktionsledare förpackning på Lidl Sverige ansvarar du för att säkerställa att våra konsumentförpackningar och emballage håller god kvalitet avseende design, tryckkvalitet, konstruktion och material. I praktiken innebär detta att du ansvarar för att driva och koordinera allt från mindre till mer omfattande förpackningsrelaterade projekt. Du ansvarar för korrekturprocesser inom produktion av original till våra produktförpackningar. Du arbetar även med att samla in och arkivera original, förbereda presentationsmaterial och är delaktig i varumärkesutveckling. Du har ett nära samarbete med externa parter som designbyråer, tryckerier och leverantörer, vilket kan medföra resor inom Sverige och Europa. Internt jobbar du både individuellt och i team, tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen översättning och förpackning samt med inköpare och kvalitetsspecialister.

 

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på design-/produktionsbyrå, av tryckförfarande eller produktion av förpackningar och trycksaker, alternativt att du har relevant utbildning inom något av dessa områden.

Vi söker dig som har ett gott sinne för ordning och reda och är van att självständigt driva processer och projekt framåt. Du är kreativ och lösningsorienterad, samtidigt som du lägger vikt vid detaljer. I rollen kommer du att driva flera projekt parallellt, så det är en stor fördel om du trivs i ett högt arbetstempo. En del av arbetet inbegriper kontakt med internationella designbyråer, vilket innebär att du behöver ha goda kunskaper i engelska. Även kunskaper i tyska är meriterande. Vi förutsätter att du har grundläggande färdigheter i programmen Adobe Illustrator, InDesign och Photoshop.

 

Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av förtroende, engagemang, glädje och kommunikation. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

 

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast 25 april. Vid fackliga frågor kontakta Unionens arbetsplatsombud; unionenklubb_hk@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på tfn 08-55 55 70 00.

Välkommen med din ansökan här!