ITB söker Key Account Manager i Sverige

ITB är ett motiverat, engagerat och mångfacetterat team med fler än 60 passionerade experter. Sedan starten 1996 utvecklar och implementerar vi standardprogramvara med ett högt kvalitetskrav.

Vad vi förvantar oss och vad vi erbjuder:

För att expandera verksamheten av vårt dotterbolag ”Innovation Technology Business Nordic AB” söker vi nu en framgångsorienterad och innovativ Key Account Manager som är intresserad av en utmanande samt spännande tjänst med mycket goda karriärsmöjligheter.

Målet är att förankra och utveckla ett företagskoncept för våra PIM- och shop-mjukvarusystem som redan är etablerade på ett flertal andra marknader.  

Som Key-Account Manager värvar du nya kunder och leder projekt till framgång. Under uppbyggnadsfasen anställer du ytterligare personer för olika områden och bygger därigenom upp företaget.

Efter det första framgångsrika året som självständig Key Account Manager erbjuder vi dig andelar i företaget.

Innovation Technology Business Nordic AB har för tillfället sitt säte i Stockholm men verksamheten kan flyttas inom hela Sverige. Bolaget har redan kunder i Sverige vilket ger dig en bra start för att utöka verksamheten.

Ett krav är att du är flytande på både svenska och tyska, idealt även på engelska.

Om du har frågor kontakta oss gärna eller skicka ditt CV samt personligt brev (på engelska alternativt på tyska) till vår kontaktperson Olga Mäurer: maeurer@itb-pim.de.