Boob söker Country Manager

Boob är ett svenskt entreprenörsdrivet företag som startade 2000 utifrån en innovation och en vision om att göra smarta och hållbara kläder för mammor. Varumärket säljs idag genom återförsäljare på 20 marknader samt genom egen e-handel till 56 marknader. 2016 omsatte vi 49 Mkr. Kollektionen innefattar idag en komplett garderob med dubbelfunktion för graviditet och amning och inkluderar även underkläder. Vi gör våra produkter med stor omsorg om både människor och miljö och hållbarhet är ett ledord som genomsyrar hela företaget. Huvudkontoret är baserat på Sankt Paulsgatan i centrala Stockholm där totalt 14 anställda jobbar. 

  
Vi söker nu en driven Country manager med känsla för att bygga varumärke såväl som långsiktiga affärer och som behärskar det tyska språket flytande. Du blir en nyckelspelare i företaget med ansvar för befintliga kunder såväl som utveckling och tillväxt på dina marknader. Tyskland, Österrike och Schweiz kommer att vara dina huvudmarknader men marknader kan komma att ändras över tid. 
  
Om rollen 
Som Country Manager är du ansvarig för den övergripande planeringen och genomförandet av Boobs säljarbete och närvaro på de aktuella geografiska marknaderna (Tyskland, Österrike, Schweiz). Du ansvarar för försäljnings- och kostnadsbudget på dina aktuella marknader såväl som arbetet att stärka varumärket genom våra återförsäljare. Du ansvarar för avtalsförhandlingar med våra återförsäljare och för att inspirera och utbilda våra återförsäljare samt säkerställa exponeringen av Boob i butik, både online och i fysisk butik. Du blir en del av en engagerad och driven organisation där beslutsvägarna är korta. Du kommer att arbeta på ett företag som satsar på hållbarhet och agerar utifrån omtanke om framtiden i alla led. 
  
Din profil 
Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag och som är en driven och resultatinriktad person som brinner för att bygga varumärke såväl som att identifiera nya affärsmöjligheter. Du är en relationskapare som smittar andra med din entusiasm och du är lösningsorienterad, okomplicerad samt självgående, ansvarsfull och noggrann. Du är en engagerad person som vill jobba i ett sammanhang där du får och kan göra skillnad och är en person som gillar att jobba med försäljning hela vägen  - från analys till genomförande. Du tycker om att resa och har möjlighet till resor (ca 30 resdagar per år). 
  
Din erfarenhet 
Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med strategisk försäljning. Du har förhandlingsvana och erfarenhet av att sluta avtal med större aktörer. Erfarenhet av textilbranschen och exportförsäljning är meriterande. Flytande tyska och engelska  i tal och skrift är ett krav och du behöver även ha goda kunskaper i svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande. 
  
Vi samarbetar med Sense Talents i denna rekrytering. För ytterligare information kontakta Sense Talents Lotta Köhler lotta.kohler@sensetalents.se eller Susanne Waering susanne.waering@sensetalents.se - Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan här!