Aareal Bank söker kontorsansvarig assistent

 

 

 

 

 

Aareal Bank är en av de ledande internationella bankerna inom fastighetsfinansiering. Aareal Bank är förutom i Sverige aktiv i ett flertal andra länder med huvudkontor i Wiesbaden i Tyskland. Aareal Bank söker nu till sitt kontor vid Norrmalmstorg i Stockholm en:

KONTORSANSVARIG ASSISTENT

Uppdraget
Vår nuvarande assistent (sedan 13 år) skall flytta och därför söker vi nu hennes efterträdare. Vi söker dig som vill arbeta serviceinriktat och med administrativa arbetsuppgifter på ett litet bankkontor med huvudsaklig inriktning mot fastighetsfinansiering. Vi utgör den nordiska filialen inom Aareal Bank Group och ingår därmed i en av världens ledande specialister inom fastighetsfinansiering.
Arbetet innebär att ansvara för kontorets dagliga administration och att assistera kontorschef och övriga medarbetare. Arbetet innebär också att du har kundkontakter på tyska och engelska. Du koordinerar administrativa frågor och är ansvarig kontaktperson mellan Stockholmsfilialen och huvudkontoret. Du kommer bland annat att arbeta med:
• bokningar och organisering av möten
• att planera och ansvara för olika aktiviteter för anställda och kunder
• betalning av fakturor
• rapportering och initial bokföring
• förberedelser inför årlig revision
• likviditetsplanering och uppföljning av kontorets kostnadsbudget
• att ansvara för leverantörskontrakt
• uppdatering av handböcker och policies

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ekonomi och/eller administrativt arbete samt att du har arbetat med kundkontakter. Du har utbildning på gymnasienivå eller en högskoleutbildning, till exempel inom ekonomi. Du har mycket bra språkkunskaper i tyska, svenska och engelska. Datavana är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och tycker om att samarbeta med andra människor. Som person är du noggrann, orädd, kreativ, flexibel och gillar att lösa problem. Då vi är ett litet kontor krävs också initiativkraft och att du har en social ådra.

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Arbetsort: Norrmalmstorg, Stockholm. Omfattning: 70 - 100% enligt överenskommelse. Arbetstid: Dagtid, flextid. Tillträde: Enligt överenskommelse.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Aareal Bank med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb. Alla ansökningar behandlas löpande och givetvis konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari 2018. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Aliki Anderberg, rekryterare på Real Competence, på telefon 070-577 29 93 eller aliki.anderberg@realcompetence.se

Real Competence är en strategisk partner inom kompetensförsörjning
till företag i hela fastighetsbranschen. Genom att tillhandahålla rätt
kompetens, genom rekrytering eller inhyrning av konsulter, skapar vi
ökad effektivitet och ökat resultat för våra uppdragsgivare.