3S-Selbstbau GmbH & Co. KG söker återförsäljare i Sverige

Tyska 3S Fertighaus är ett familjeägt industriföretag som har utvecklat ett unikt system inom monteringsfärdiga stenhus. Vårt fokus ligger på prisvärda monteringshus av hög kvalité. Vi erbjuder bostadshus, mindre utbyggnader, attefallshus, och garage liksom större hus och hallar för kommersiell verksamhet.

Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu en återförsäljare som vill vara med och starta upp vår verksamhet i Sverige.

Som återförsäljare hos 3S Fertighaus skapar du de bästa huslösningarna för varje enskild kund. Du ansvarar för att marknadsföra och sälja våra monteringsfärdiga hus och bygger upp din egen kundlista. Vi ger dig stöd genom att erbjuda dig ett introduktionsprogram innehållande utbildning och mentorskap samt broschyrer och informationsmaterial för dina kunder. 

Kvalifikationer:

Vi ser att du minst har 3-årig gymnasieutbildning och minst tre års erfarenhet av uppsökande säljverksamhet. Vi söker dig som är målinriktad och har ett starkt eget driv. Det är viktigt att du har kunskaper inom (bygg)teknik, ett strukturerat arbetssätt samt en vilja att arbeta offensivt med att värva kunder. Du behärskar svenska i tal och skrift, tyskakunskaper är ett plus.

Omfattning: Heltid, körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2018. Intervjuer och urval sker löpande ansök därför gärna omgående.

Ansökningar och frågor går via Tysk-Svenska Handelskammaren som du når på business@handelskammer.se och tel: (+46) 08 665 1810.

Tysk-Svenska Handelskammaren, Box 27104, 102 52 Stockholm