Foto: Hannovermesse

Svensk samlingsmonter på världens största industrimässa

Som ett led i Energimyndighetens långsiktiga arbete för att främja svensk miljö- och energiteknik arrangerar vi en svensk samlingsmonter i energihallen på HANNOVER MESSE. Genom sin närvaro i Hannover bidrar Energimyndigheten till regeringens exportstrategi som syftar till spridning av svensk energiteknik/-lösningar/-tjänster samt kunskapsöverföring på internationella marknader.

Den 100 kvm stora paviljongen kommer att vara centralt placerad i energihallen och rymmer upp till 12 företag. Antalet platser i samlingsmontern är begränsade och därför är det viktigt att vi får in er anmälan så snart som möjligt. Placering i montern följer efter tidpunkt för anmälan. Kostnad för ert deltagande är SEK 25 000 och är ett specialerbjudande av Energimyndigheten i en Team Sweden Energisatsning. I priset ingår även identifiering och mötesbokningar med potentiella partners om så önskas.

HANNOVER MESSE Energy är världens ledande mässa för integrerade energisystem och hållbar mobilitet med över 1 200 utställare och nästan 100 000 internationella besökare. Mässan är den enda där hela värdekedjan från energiproduktion, transmission, lagring, smarta elnät, distribution och digital grid management presenteras. Huvudtemana vid HANNOVER MESSE 2017 kommer bland annat vara Industry 4.0, energieffektivitet och digitalisering. Mer information om mässan finns på www.hannovermesse.de

Kontaktperson

Anne Geitmann

Market Entry & Business Development, Mässor | Stf. affärsområdeschef

Telefon

+46-8-665 18 15

09:00
arrow_forward
18:00
24 apr
arrow_forward
28 apr
2017
Deutsche Messe
Messegelände
Hannover

I samarbete med