Foto: Unsplash/Gitte Bergknut, Uniper/Unsplash

Frukostseminarium: Så blir ditt företag säkert – Uniper ger dig råden

Hur skapar man en stark säkerhetskultur i en organisation som digitaliseras allt mer?

IT-säkerhet är en av de viktigaste frågorna för företag som vill digitalisera allt mer i sin verksamhet. Samtidigt utsätts allt fler företag för dataintrång. IT-säkerhet har därför blivit en strategisk fråga på allra högsta nivå i bolagsledningarna.

Vi har bjudit in Gitte Bergknut som är IT-säkerhetschef på energikoncernen Uniper i Sverige för att berätta om hur ett genomgående säkerhetstänk kan bidra till att säkra affärsnyttan. Missa inte detta tillfälle att få ta del av erfarenheter från ett internationellt företag som har säkerhet högst på agendan.

Program
Kl 08.00 Registrering och frukost
Kl 08.30 Föredrag av Gitte Bergknut med möjlighet att ställa frågor
Kl 09.30 Seminariet rundas av
 

Detta är ett seminarium inom ramen för German Swedish Tech Forum, den bilaterala innovationsplattformen som Tysk-Svenska Handelskammaren och IVA gemensamt står bakom. Läs mer om forumet här.

 

Övrigt
Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i Tysk-Svenska Handelskammaren och inbjudna gäster. Övriga betalar 500 SEK + moms. Vi börjar morgonen med att bjuda på frukost. Antalet deltagare är begränsat och vid no-show debiteras 500 kronor + moms.

Är du inte medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap.
 

Kontaktperson

Marisa Schneider

Projektledare

Telefon

+46-8-665 18 59

08:00
arrow_forward
09:30
23 mar
2018
Tysk-Svenska Handelskammaren
Valhallavägen 185
Stockholm