3S Elementhus sucht Vertriebspartner in Südschweden

3S Fertighaus logga

Tyska 3S Elementhus är ett familjeägt industriföretag som har utvecklat ett unikt system inom monteringsfärdiga stenhus. Vår fokus ligger på prisvärda monteringshus av hög kvalité. Vi erbjuder bostadshus, mindre utbyggnader, attefallhus och garage liksom större hus och hallar för kommersiell verksamhet.

Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu en återförsäljare som vill vara med och starta upp vår verksamhet i södra Sverige.

Som återförsäljare hos 3S Elementhus skapar du de bästa huslösningarna för varje enskild kund. Du ansvarar för att marknadsföra och sälja våra monteringsfärdiga hus och bygger upp din egen kundlista. Vi stöttar dig genom att erbjuda dig ett introduktionsprogram innehållande utbildning och mentorskap samt broschyrer och informationsmaterial för dina kunder.

Kvalifikationer
Vi ser att du minst har treårig gymnasieutbildning och minst tre års erfarenhet av uppsökande säljverksamhet. Vi söker dig som är målinriktad och har ett starkt eget driv. Det är viktigt att du har kunskaper inom (bygg)teknik, ett strukturerat arbetssätt samt en vilja att arbeta offensivt med att värva kunder. Du behärskar svenska i tal och skrift, tyskakunskaper är ett plus.

Omfattning
heltid, körkort ett krav

Intervjuer och urval sker löpande, ansök därför gärna omgående. Ansökan skickas per mail till Alrun Griepenkerl, alrun.griepenkerl@handelskammer.se.

Kontakt i Sverige
Tysk-Svenska Handelskammaren